A megfelelő szállást keresi ?

Nálunk a legjobb helyen jár !

KAPCSOLAT

Hortobágyi Nemzeti Park

 • hortobagy

  Hortobágyi Nemzeti Park

  A Hortobágyi Nemzeti park 1999 óta a világörökség része. A Park közepén Hortobágy, mint önálló község található. A puszta különleges élõvilága, a térség lovas kultúrája és törtrénete ma is vonzza az érdeklõdõ turistákat. Számos rendezvény és látnivaló fogadja az ide érkezõket. A szikes puszták, különleges növény- és állatvilága minden képzeletet felülmúlnak. A látvány egyedülálló. Lovas napok, Hídivásár, pásztor találkozó, gulyás verseny, szürkebika árverés.

  ________________________________________________________________________________________________________________________
 • Nyíregyházi Állatpark - Sóstó Zoo

 • zoo

  Az Állatpark...

  A Nyíregyházi Állatpark a várostól 5 km-re a sóstói üdülőövezetben található, ahol  strandfürdő, falumúzeum és egy parkerdő nyújt kikapcsolódást az idelátogatóknak. Az Állatpark ebben a természetes, szinte háborítatlan környezetben kapott helyet  egy tölgyerdő mélyén. A 30 hektáros területen földrészek fogadják a látogatókat hogy aki ide belép, végigjárhassa a Földet, megfigyelhesse miként élnek a világ különböző vidékein az állatok.

  ________________________________________________________________________________________________________________________

   

 • DEBRECEN

 • egyetem

  DEBRECEN

  Magyarország második legnagyobb városa. Nemzetközileg elismert oktatási központ, híres felsõoktatási rendszereivel. A belváros patinás épületeit, rendezett parkjait és köztereit látván méltón soroljuk Európa nagyvárosai közé. Színházi elõadások, hangversenyek, koncertek, kiállítások helyszínéül szolgál. Kedvelt helyek pl:. Nagyerdõ, Erdõspuszta, Debreceni Egyetem Botanikus kertje, Nagytemplom. Sétálva egész napos program. Tekintse meg!

   

Lap tetejére...